Optimaliseer uw woning met nieuwe glaspanelen voor een duurzame toekomst

Er zijn talrijke verschillende glasvarianten te verkrijgen. In vroeger tijden werd er meestal gebruik gemaakt van enkel glas in woningen. Bij de bouw van nieuwe woningen is HR +++ glas vaak de standaard.

Ontdek hoe u kunt besparen op energiekosten

Bij gebruik van een ander type glas in een huis met momenteel enkel glas, zal de besparing toenemen. Als u kiest voor dubbel glas, kunt u jaarlijks 8,7 m3 gas besparen per vierkante meter. Als u HR++ glas plaatst, kunt u per vierkante meter jaarlijks 11,9 m3 gas besparen.

Alle andere soorten glas isoleren, terwijl enkel glas dat niet doet. Daarom kunt u besparen. Bij het verduurzamen van uw huis kunt u vaak rekenen op duurzaamheidssubsidies vanuit de overheid of gemeente. Informeer bij de gemeente of overheid naar de beschikbare duurzaamheidssubsidies, zodat u niet alleen kunt besparen op energiekosten, maar ook op de kosten van de aanschaf.

Welke kosten komen kijken bij het vervangen van glas?

Vaak wordt er gekozen om enkel glas te vervangen door HR glas. De kosten voor het vervangen van de beglazing variëren op basis van verschillende factoren. Het is essentieel om te beslissen of de kozijnen moeten worden aangepast voor de beglazing.

Als de beglazing dikker is dan het huidige glas, is de kans groot dat de kozijnen moeten worden aangepast en er dus meer kosten worden gemaakt. Er zijn ook vaak subsidies voor duurzaamheid beschikbaar, zoals eerder genoemd. Door dit kunnen de kosten worden verlaagd, waardoor het aanschaffen van nieuwe beglazing aantrekkelijker wordt.

Wanneer uw woning momenteel enkel glas heeft, kunt u door een upgrade naar dubbel glas uw wooncomfort verbeteren. Door betere isolatie zal de warmte in uw woning langer behouden blijven. Dit zorgt er uiteindelijk ook weer voor dat de energiekosten naar beneden zullen gaan.

Snel een medewerker spreken? Bel 073 204 5817

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Optimaliseer het onderhoud van uw beglazing
> Waarom kiezen voor hr glas
> Heeft u last van beslagen beglazing aan de binnenzijde