Laat dubbel glas plaatsen

Zit er in uw woning in Den Bosch nog enkel glas? Laat uw specialist op het gebied van glas in Den Bosch deze beglazing dan vervangen door dubbel glas. Het vervangen van enkel door dubbel glas leidt tot energiebesparing. Dit is gunstig voor zowel het milieu als uw portemonnee. Daarnaast zorgt dubbel glasnatuurlijk voor minder tocht, maar waar men niet altijd bij stilstaat, is dat deze glassoort ook nog zorgt voor een afname van lawaai. Wilt u dubbel glas laten plaatsen? Wij staan graag voor u klaar.

Verschillende soorten

Als u van enkel naar dubbel glas gaat in Den Bosch, zijn er veel verschillende soorten glas waar u uit kunt kiezen. Afhankelijk van de wensen en behoeften en uw woning, kunt u kiezen uit de volgende types:

  • Gewoon
  • HR+, ++ of +++ glas
  • Voorzetramen
  • Monumentenglas

Monumenten hebben vaak strenge regels en eisen als het gaat om vernieuwing. Daarom is het meestal niet mogelijk om gewoon dubbel glas te plaatsen. Daarom is speciaal monumentenglas in het leven geroepen, dat wel beter isoleert maar toch een oude uitstraling heeft. Woont u in Den Bosch of in de omgeving van Den Bosch en bent u nieuwsgierig welk type dubbel glas in uw situatie het beste is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.